top of page

Ingrediente recomandate

Actualizată în: 8 aug. 2023

Aceste produse sunt recomandate de membrii comunității 100deAni-Secretele Longevității și aprobate de Nicoleta 😬.

Cu un simplu click pe imaginea produsului, vei putea verifica de unde poți achiziționa produsele respective.


Cea mai naturală și sănătoasă formă de ciocolata, 100% cruda si ecologica

Cacao liquor se obține prin presarea boabelor întregi de cacao, și încălzirea acestora la temperaturi joase (pana in 40 de grade), până formează o pasta. Aceasta pasta se va solidifica la temperaturi sub 32 de grade.


Nectarul de agave crud, bio, are un gust natural comparabil cu gustul mierii sau al siropului de arțar și este perfect pentru băuturi, deserturi și sosuri. Obținut la temperaturi scăzute. Astfel, vitaminele și mineralele se păstrează iar structura enzimatică a siropului rămâne neschimbată. Deși are putere de îndulcire cu 25% mai mare decât a zahărului are indice glicemic mic, de doar 27.

Sirop de Curmale Squeezy Ecologic/Bio. Este un indulcitor natural facut din curmale cultivate ecologic. Adaugati la preparatele unde doriti un plus de savoare sau la orice desert preferati ca de exemplu clatite pufoase, wafe, sau orice preparat la cuptor precum checuri, biscuiti, fursecuri, orez cu lapte, creme de patiserie, budinci, rulade, salam de biscuiti, ciocolata de casa



Stevia indulcitor lichid 50ml premium pe bază de glicerină. Raab Stevia Fluid este perfect pentru indulcirea preparatelor culinare si in special a bauturilor precum cafea, ceai. Putere de indulcire: 3 picături de fluid Stevia corespund unui cub de zahăr (aproximativ 3g zahăr) Dezavantaj: are un gust specific, pe care unii nu-l agrează. Merită însă încercat.


Stevia pulbere extract solubil pur 50g.

1 g extract de Stevia Premium Raab este egal cu 66 de cuburi de zahar (aproximativ 200g de zahar). Un ambalaj echivalează cu 10kg zahăr 🤩. Este ideală pentru îndulcirea băuturilor calde și reci și a deserturilor, ca înlocuitor al zahărului, având zero calorii. Dezavantaj: are un gust specific, pe care unii nu-l agrează. Merită însă încercat.

Pudră din 100% curmale -zahăr de curmale. Un bun alternativ la zaharul comun. Curmalele sunt o sursa sigura de energie, fibre, precum este bogat și în magneziu, calciu, sulf, fier, potasiu, fosfor, vitaminele A, B si D. Poate fi folosit in dulciuri raw vegane sau pentru indulcirea budincilor sau oricaror alte preparate.


Bicarbonat de sodiu, fără urme de aluminiu sau gluten. Ideal ca agent de afânare în prăjituri sau pâine fără gluten.

De asemenea, este un agent alcalinizant si un înlocuitor perfect pentru mai multe produse de igiena personala, curatenie si dezodorizare.





Praf de copt fără gluten










Praf de Copt fara Gluten si fara Fosfati Ecologic








Praf de Copt fara Gluten Ecologic/Bio







Tarate de Psyllium Macinate Fin Ecologice/Bio

Psyllium poate ajuta la ameliorarea atat a constipatiei cat si a diareei si este utilizat pentru a trata sindromul de colon iritabil, hemoroizi si alte probleme intestinale.



Amidon de Tapioca fara Gluten Ecologic/Bio. Ideal pentru prăjituri fara gluten.









Amidon Pudra de Tapioca Ecologic/Bio

Ideal pentru rețete de prăjituri sau pentru aluatul versatil de mucenici/ravioli/noodels de casă










Făină de cassava extrafină.

Cassava si tapioca sunt același lucru. Aceasta este făina, nu amidonul de tapioca/cassava. Ea se poate folosi cu succes în rețeta de lipii din cassava sau alte combinații de aluaturi pentru biscuiți sau diverse dulciuri.





Faina de Cassava (Tapioca/Manioc) Ecologica/Bio . Cassava si tapioca sunt același lucru. Aceasta este făina, nu amidonul de tapioca/cassava. Această făină, precum si varianta ei extrafină, se poate folosi cu succes în rețeta de lipii din cassava sau alte combinații de aluaturi pentru biscuiți sau diverse dulciuri.




Amidon de porumb Bio/Ecologic, nemodificat genetic NMG.

Ideal pentru rețete de prăjituri sau pentru aluatul versatil de mucenici/ravioli/noodels de casă







Agar Agar fara Gluten Ecologic/Bio

Substituent vegan din alge al gelatinei. Pentru creme, topping-uri, budinci, aspicuri vegetale, jeleu pentru prăjituri și panna cotta vegana.







Extract pur de vanilie bourbon din Madagascar.









Se foloseste precum grisul din grau, substituit 1:1






Cous Cous fara gluten din hrișcă

Soluție rapidă de garnitură pentru mâncaruri fără gluten









Fulgi de cereale ecologici/Bio fara gluten din:

  • amaranth

  • hrisca

  • mei

  • orez

  • ovaz

  • porumb



ÃŽnlocuitor de cafea/ness din Cicoare 100%

Rădăcina de cicoare prăjită miroase și are gust de cafea, dar nu are niciunul dintre efectele nocive ale cofeinei. Ajuta la alcalinizarea stomacului,la digestie și asimilarea nutrinților. Conține antioxidanți și are proprietăți antiinflamatorii care sunt foarte benefice atât pentru sistemul imunitar, cât și pentru sistemul nervos.

Elimină paraziții și viermii intestinali.


1.529 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page