top of page
Meniul Virtual
- Pe tărâmul lui Fără -
Mai jos vei găsi Meniul Virtual cu fotografii ale tuturor preparatelor din cartea Pe tărâmul lui Fără.
Vezi ce îți surâde atât ție cât și copilului interior, alege un preparat, vezi numărul paginii la care se află rețeta în carte și repejor apucă-te de gătit, că nu mai e timp de stat 😋!
* Lasă-mi o inimioară la fotografie dacă ai făcut rețeta și a fost pe placul tău!
Meniul Virtual
*Dă click pe fotografia preparatelor pentru a găsi extra informații
P. 76 Varză tocată murată
Accesează link-ul de mai jos pentru a vedea cum facem varza tocată murată
P. 77 Murături clasice
Accesează link-ul de mai jos pentru a vedea cum murăm orice fel de legume
P. 78 Morcov murat cu ghimbir
Morcov murat cu ghimbir P.78
Accesează link-ul de mai jos pentru a vedea cum fermentăm morcov cu ghimbir
P. 79 Lapte fermentat
Accesează link-ul de mai jos pentru a vedea cum putem fermenta/acri lapte de origine animală.
P.112 Praf de copt de casă, fără aluminiu, fără fosfați, fără gluten
Accesează link-ul de mai jos pentru a vedea cum facem praful de copt:
P.137 Trufe
Trufe din pulpa de oleaginoase rezultată în urma obținerii laptelui vegetal din migdale. Tăvălite prin cacao și prin Matcha.
P.137 Biluțe aperitiv
Accesează link-ul de mai jos pentru a vedea cum facem biluțele aperitiv
P.137 Biscuiți
Pentru a face biscuiții din imagine, accesează link-ul de mai jos
P.138 Brownie
Rețete de brownie/negresă la paginile 245 , 285, 300, 313, 336, 343, 534.
Accesează link-ul pentru rețeta de brownie din făină de cocos
Accesează link-ul pentru rețeta de brownie din făină de cocos
P.138 Lipii / Crackers
P.138 Cremă de „Brânză”
Cremă de „Brânză” pe pâine din fasole albă. Rețeta de chifle din fasole albă la pagina 304- Pâine pufoasă din leguminoase, cu psyllium
P.138 Maioneză
P.139 Supă cremă
Dăm în fiert 1 conservă roșii în bulion BIO. Dăm deoparte, adăugăm 1 cățel usturoi, 1 lgț rozmarin sau oregano, sare, piper și pulpa de migdale rezultată în urma extragerii laptelui din 200 g migdale uscate. Dăm la blender sau folosim un blender vertical până când obținem o supă crema la consistența dorită.
P.141 Terci din cereale
P.142 Pilaf din cereale
P.143 „Risotto” din cereale
P.144 „Stir Fried” din cereale
P.170 Găluște fără gluten fără ou
P.178 Pâine din ovăz cu psyllium, pufoasă
P.179 Pâine din ovăz fără psyllium
P.180 Clătite din ovăz
P.181 Lipii din ovăz
P.182 Clătite americane din ovăz / Pancakes
P.182 Gofre / Waffle din ovăz Baby Friendly
P.183 Granola din ovăz
P.246 Chec din quinoa
P.246 Pandișpan din quinoa
P.247 Donuts din quinoa
P.247 Biscuiți din quinoa coaptă cu scorțișoară
P.248 Budincă din quinoa dulce
P.249 Budincă din quinoa sărată
P.249 Terci din quinoa dulce
P.250 Terci din quinoa sărat
P.253 Aluat fraged din amarant
P.253 Cannoli din amarant
P.255 Clătite din amarant
P.255 Batoane din amarant fiert
P.256 „Icre” din amarant
P.257 Rajgira Kheer - Terci indian din amarant Rajgira Kheer
P.260 Budincă din semințe de chia la rece
P.260 „Icre” din semințe de chia
P.260 Trufe de ciocolată din semințe de chia/in
P.261 Lipii din semințe de chia/in
P.262 Chifle din făină de in
P.265 Pâine din teff, cu psyllium
P.265 Injera Etiopiene - Clătite din teff
P.266 Terci dulce din teff
P.267 Terci sărat din teff
P.267 Prăjitură din teff cu portocală
P.268 Budincă din teff cu mere și nuci
P.325 Unt din in
Unt din semințe de in cu adaos de ulei din semințe de dovleac presat la rece
P.326 Pâine pufoasă din oleaginoase, cu psyllium
P.326 Chifle pufoase din măciniș de oleaginoase, cu psyllium
P.327 Aluat fraged din oleaginoase
P.328 Lipii din făină de migdale
P.329 Clătite din făină de migdale
P.329 Blat din migdale
P.330 Cupe din oleaginoase cu fructe
P.331 Batoane energizante din oleaginoase
P.331 Biscuiți de cacao cu cremă de vanilie
P.332 Batoane din susan
P.332 Biscuiți din nucifere și curmale
P.333 Biscuiți ”caramel sărat”
P.333 Biscuiți din nucă, cu scorțișoară
P.334 Biscotti/cantucci cu ciocolată